Behangen

Omdat behangen vaak veel tijd kost, kan het een belastende klus voor u zijn.
Glas- en Schildersbedrijf Dican biedt u graag een helpende hand. Wij kunnen iedere behang klus op efficiŽnte wijze voor u klaren. En dat bespaart u tijd en moeite.

Wij maken gebruik van verschillende soorten behang. Afhankelijk van uw wensen, de situatie en de kwaliteit van de muur, kan er onder andere een keuze worden gemaakt in dikte van het behang.


Vinylbehang

Vinylbehang kan gemakkelijk worden gereinigd en beschadigt niet snel. In vinylbehang heeft u ruime keuze tussen verschillende designs.

Papierbehang

Papierbehang is het zogenaamde standaard behang. Het is verkrijgbaar in enorm veel kleuren en motieven, waardoor papierbehang fungeert als ideale decoratieve afwerking voor de woon- of slaapkamer.

Glasvezel

Oerdegelijk en praktisch onverwoestbaar. Dit behang wordt veel toegepast op scholen, kantoren en openbare gebouwen. Het is geschikt voor slechtere muren. Dit behang is goed overschilderbaar.

Vlies behang

Bestaat uit een non-woven vlieslaag of een combinatie van vlies met vinyl. Het is vormvast en neemt geen vocht op. Daardoor krimpt of zet het niet uit als het met de natte lijm in contact komt. Vliesbehang kan goed onvolmaaktheden in de muur verbergen en overspant barsten en scheurtjes. Het is scheurvrij en schokbestendig. Bovendien is het volledig afwasbaar en moeilijk ontvlambaar. Het is dus geschikt voor de hele woning. Bij vliesbehang smeert u de lijm niet op het behang maar rechtstreeks op de muur. De kans bestaat dat het vlies behang doorschijnt, dit kan verholpen worden door de muur eerst in de kleur van het vliesbehang te texen.

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

info@dicanschilderwerken.nl